top of page

Persbericht: Behalen van BCCA Certificaat voor Lassen van Folies


SEALTEC Waterproofing behaalt prestigieus BCCA Certificaat voor het lassen van folies.



Met trots kondigen we aan dat we het BCCA-certificaat hebben behaald voor het lassen van folies. Dit certificaat is een belangrijke erkenning van onze inzet voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid.



Het behalen van het BCCA-certificaat bevestigt dat onze lasprocessen voldoen aan de strengste normen en richtlijnen binnen de sector. Dit certificaat, afgegeven door de BCCA - Belgian Construction Certification Association, getuigt van de hoge kwaliteitsstandaarden die wij hanteren en de continue verbeteringen die wij nastreven in onze processen en diensten.



Voordelen van het BCCA-certificaat:


- Betrouwbaarheid en Kwaliteit: Het certificaat garandeert dat onze processen voldoen aan de wettelijke en sectorale normen, wat bijdraagt aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten.


- Verhoogde Efficiëntie: Certificering versnelt de goedkeuring van producten en diensten en vereenvoudigt het opstellen van specificaties, waardoor wij efficiënter kunnen werken.


- Concurrentievoordeel: Door te voldoen aan de hoogste normen beschermen wij onze reputatie en versterken wij onze marktpositie tegen oneerlijke concurrentie.



Onze samenwerking met BCCA, een toonaangevende instantie op het gebied van bouwcertificering, onderstreept onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en duurzame oplossingen. Het BCCA-certificaat is een bevestiging van ons vakmanschap en onze inspanningen om voortdurend te verbeteren en innovatie te omarmen.


Wij nodigen al onze partners en klanten uit om samen met ons te werken aan het handhaven van deze hoge kwaliteitsnormen. Uw vertrouwen en samenwerking zijn essentieel voor ons voortdurende succes.


Voor meer informatie over onze certificeringen en diensten, bezoek onze website of contacteer ons.






1 weergave

Comments


bottom of page